Interne nyheter

internnytt.jpgVelkommen til Kantoriets interne nyhetsside. Her finner du nyheter som bare er av interesse for medlemmene.

Melding om fravær

Dersom du ikke kan komme på en øvelse, skal du gi beskjed. Dette kan du gjøre ved å sende en SMS (eller ringe) til Hanne Toril Tøien tlf 990 32 259 eller sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øvingsfiler Requiem

Disse øvingsfilene er - så langt jeg har funnet ut - riktige for:

Requiem

Kyrie

Dies Irae

Rex tremendae

Confutatis

Domine Jesu

Hostias

Sanctus

Benedictus (choral excerpt only)

Lux aeterna

Når det gjelder Cum sanctis er for såvidt notene riktig, men teksten er annerledes, noe som gjør at rytme/stavelser ikke alltid passer, men det går fint å følge denne hvis man er klar over dette.

Når det gjelder ny versjon av Lacrimosa og Amen finnes de her

Jeg har ikke funnet riktig øvingsfil for Agnus Dei

Øvingsfiler juleoratoriet

Du finner øvingsfiler til juleoratoriet her eller her

Vi synger satsene

1: Jauchzet, frohlocket

12: Brich, an

21: Ehre sei Gott

59: Ich steh an deiner Krippen hier

64: Nun seid ihr wohl

Seminar med The Real Group

The Real Group liveI 2015 feiret legendariske The Real Group 30-års jubileum. Med stemmen som eneste instrument har The Real Group skapt et eget musikalsk uttrykk og beveget seg lekent gjennom vidt forskjellige musikkstiler som jazz, pop og svensk kormusikk. Deres særegne uttrykk i kombinasjon med unik perfeksjon, talent og personlighet har resultert i artisteri som er etterspurt over hele verden.

The Real Group består av Emma Nilsdotter, Katarina Henryson, Anders Edenroth, Morten Winther og Anders Jalkeus. Gruppen startet i 1984 og har siden blant annet utgitt 19 kritikerroste album, turnert i store deler av verden, sunget for keisere och keiserinner, hatt hovedrollen i en dokumentarserie på TV4, innviet FIFA World Cup i Japan og vært kunstneriske ledere for en festival i Sør-Korea. Gjennom årene har The Real Group samarbeidet med en rekke store artister, deriblant Malena Ernman, Barbara Hendricks, Povel Ramel, Eric Ericsson, Toots Thielemans, Esbjörn Svensson, Lisa Nilsson, Lill Lindfors, Tityo, Roland Pöntinen och Peter Jöback.

Musikkteatrets Venner og Musikkrådet har signert kontrakt med The Real Group som kommer ens til Kongsberg for å ha workshop og konsert med de av dere sangere fra de ulike voksen-/ungdomskorene som har lyst til å bli inspirerte av denne fantastiske a cappelagruppa. Workshopen starter lørdag 3. sept kl 12.30 i Musikkteateret og varer til 19.30. Det starter opp igjen søndag formiddag kl 10-13. Workshopen blir med 2 av The Real Groupmedlemmene. Søndag 4. sept kommer de 3 andre medlemmene sammen med sin lydtekniker. Kl 16.00 søndag blir det konsert med TRG . Pris på workshop 2 dager pluss konsert er 300,- kr.

Det er holdt av 30 billetter til workshopen for Kongsberg Kantori. Endelig antall må være klart innen 1. juni.

Her er mer info fra Musikkrådet 

Øvingsfiler Bedford

ST. THOMAS MESSE

KYRIE                      

Sopran       Alt       Tenor       Bass       Alle stemmer       Orgel

GLORIA

Sopran       Alt       Tenor       Bass       Alle stemmer       Orgel

SANCTUS OG BENEDICTUS

Sopran       Alt       Tenor       Bass       Alle stemmer       Orgel

AGNUS DEI

Sopran       Alt       Tenor       Bass       Alle stemmer       Orgel

 

ASCENDIT DEUS (Peter Philips)


Sopran 1       
Sopran 2       Alt       Tenor       Bass       Alle stemmer

 

GOD IS GONE UP (Gerald Finzi)

Sopran 1     Sopran 2     Alt 1     Alt 2     Tenor 1     Tenor 2     Bass 1     Bass 2     Alle stemmer