Fredag 21. april 2023 kl. 19

Kantoriets Jubileumskonsert

Et inkluderende kor

Kongsberg Kantori ble stiftet i 1973. Koret har ca 50 medlemmer med felles glede av å synge sammen i kor. Vi øver hver torsdag kl. 19 – 21.30 i Kongsberg kirke. Miljøet er inkluderende og trivelig. Oppgavene er utfordrende og spennende. Mange av oss kom til Kantoriet med svært liten erfaring, men øvelse gjør mester!

Det er fint å oppleve at det kreves noe av oss, og at verkene vi synger er av høy kvalitet, både i form og innhold. Og det er spennende å framføre flott musikk sammen med profesjonelle solister og musikere.

Siste nytt

Minnemarkering ett år etter Kongsberg-tragedien

Musikalsk minnemarkering i Kongsberg kirke ett år etter Kongsbergtragedien. Blant aktørene er kor, solister og musikere - både lokale og nasjonale. Minnekonserten i kirken starter kl 19:00 torsdag 13/10 og har fri inngang.

Fantastisk kortur til Kristiansand

Helgen 16. - 18. september dro Kongsberg Kantori til Kristiansand i nydelig høstvær. Turen ble en flott opplevelse både musikalsk og sosialt.

Flott For-alle-øvelse

Det ble en flott For-alle-øvelse lørdag 3. september på Lågdalsmuseet. Bortimot 150 sangere møttes til en første gjennomgang av Messias som skal framføres på konsert i Kongsberg kirke 19. november. Vi gleder oss allerede til neste øvelse…

Bli en av oss

Har du lyst å synge i kor? Vil du være med i et fantastisk musikalsk fellesskap?