Lørdag 11. november 2023 kl. 18

Messias for alle

Et inkluderende kor

Kongsberg Kantori ble stiftet i 1973. Koret har ca 50 medlemmer med felles glede av å synge sammen i kor. Vi øver hver torsdag kl. 19 – 21.30 i Kongsberg kirke. Miljøet er inkluderende og trivelig. Oppgavene er utfordrende og spennende. Mange av oss kom til Kantoriet med svært liten erfaring, men øvelse gjør mester!

Det er fint å oppleve at det kreves noe av oss, og at verkene vi synger er av høy kvalitet, både i form og innhold. Og det er spennende å framføre flott musikk sammen med profesjonelle solister og musikere.

Siste nytt

Zuzanna Klemanska – altsolist på Messias for alle

Zuzanna Klemanska har studert i Polen og Italia, hvor hun også har bodd i flere år. Hun har med sin varme og fleksible mezzosopran vært ettertraktet i ulike sjangre, men først å fremst vært engasjert i en rekke opera-produksjoner. Både…

Henrik Hundsnes – tenorsolist på Messias-konserten i november

Henrik Hundsnes er en tenor fra Skjoldastraumen i Tysvær Kommune. Henrik har sin utdannelse fra Norges Musikkhøyskole og Musikkonservatoriet i Amsterdam med sangpedagogene Svein Bjørkøy, Folke Bengtsson og Howard Crook. 

Verdig minnekonsert i Kongsberg kirke

Det ble en verdig minnekonsert i Kongsberg kirke torsdag kveld der mange bidro. Sogneprest Reidar Aasbø sa at vi nå har lagt bak oss et år med mye omsorg, varme og håp.

Bli en av oss

Har du lyst å synge i kor? Vil du være med i et fantastisk musikalsk fellesskap?